Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jedinstven proizvod mešovitog životnog osiguranja

    Povodom desetogodišnjice poslovanja u Srbiji, kompanija Wiener Stadtische Osiguranje a.d.o. Beograd obezbedila je proizvod mešovitog životnog osiguranja „Moja Desetka“, u koji je ulaganje isplativije nego u bilo koji drugi. Jednokratnom uplatom premije sa periodom osiguranja od deset godina, ostvaruje se profit veći od 50 odsto.

    Ova vrsta osiguranja se ugovara isključivo na deset godina, mogu je ugovoriti osobe od 14 do 65 godina, a minimalan iznos jednokratne uplate je 2.000 evra.

    Tako osoba od 50 godina na jednokratnu uplatu od deset hiljada evra sa trajanjem osiguranja od deset godina, po isteku tog perioda dobija ukupno 15.553 evra. Na uplatu od tri hiljade evra biće isplaćeno garantovanih 4.700 evra.

    Kako je „Moja Desetka“ mešovito osiguranje života, to znači da vlasnik polise ima osiguravajuće pokriće i u slučaju smrti, a tada je iznos isti kao kod klasičnog osiguranja života sa jednokratnom premijom osiguranja. Iznos naveden u polisi  isplaćuje se osiguraniku u slučaju doživljenja.

    Ovo je značajno više nego kada se uplaćuje osiguranje života na klasičan način, a više je i od bilo kog drugog vida investiranja.

    Poređenja radi, kod klasičnog životnog osiguranja osigurana suma, odnosno iznos koji se isplaćuje na kraju osiguranog perioda, kreće se oko 26-27 odsto; kod programa „Moja desetka" zarada je gotovo dvostruko veća.

    Proizvod „Moja Desetka“ građanima je na raspolaganju samo do kraja tekuće godine – reč je o posebnom programu povodom deset godina uspešnog poslovanja kompanije u Srbiji, kojim Wiener Stadtische Osiguranje želi da se oduži svojim sugrađanima za uspešnu dosadašnju saradnju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE