Novi direktor na čelu AXA osiguranja

PinterestFacebookTwitterShare

Osiguravajuća kompanija AXA, članica AXA Grupe, globalnog lidera u oblasti osiguranja, dobila je novog direktora koji će rukovoditi poslovima kompanije u Srbiji. U narednom periodu tim AXA Osiguranja predvodiće Adamantios Chatzistylis, koji ima dugogodišnje iskustvo na vodećim pozicijama u oblasti osiguranja i distribucije.

Do kraja ove godine, AXA Osiguranje planira da ukupan broj zaposlenih poveća za 60 odsto, a pored toga plan je da se intenzivira poslovanje kompanije, uvođenjem novih proizvoda, ali i proširenjem prodajne mreže. Dugoročno, cilj kompanije je da bude pozicionirana među prvih pet na tržištu u Srbiji, kao i da još više ulaže u zaposlene i posebnu pažnju posveti mladima kojima je oblast osiguranja profesionalni izbor.

„Želim da svoje znanje i iskustvo u potpunosti stavim u funkciju još boljeg pozicioniranja i još bržeg razvoja AXA Osiguranja u Srbiji i nadam se da ću, zajedno sa svim zaposlenima u kompaniji, doprineti nastavku izgradnje međusobnog poverenja sa svima sa kojima AXA Osiguranje sarađuje,“ istakao je Chatzistylis.

Na kraju prvog kvartala ove godine AXA Osiguranje zabeležilo je snažan rast u svim segmentima poslovanja. U poređenju sa istim periodom prošle godine ukupna premija povećana je za čak 131 odsto, broj klijenata veći je za oko 60 procenata, a nastavljeno je i sa povećanjem broja zaposlenih, kojih sada ima 25 odsto više nego u istom periodu lani.