Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Inovacije u kompaniji Philips

    Kompanija Philips je najavila nekoliko inovacija koje će učiniti Philips Hue – najpametniji sistem umreženog LED osvetljenja– još inteligentnijim, pogodnijim i dostupnijim za kućnu upotrebu širom sveta.

    Sledeća generacija „Hue“ aplikacije (verzija 1.1) može da se poveže sa najvažnijim internet servisima preko smart telefona ili tableta, što znači da sijalice mogu da služe kao indikatori vremena, akcija na berzi, sportskih rezultata, e-mailova, društvenih medija i još mnogo toga.

    One se mogu podesiti da se ponašaju po vašoj želji – na primer, da menjaju boju ako će da pada kiša, da trepere pri dobijanju hitnog maila, poruke na Facebooku, da se polako pojačavaju kako zalazi sunce.

    Ovo je omogućio internet servis za automatizaciju IFTTT (If This Then That / Ako ovo, onda ono), što znači da osvetljenje u domu sada može da se poveže sa svetom na bezbroj uzbudljivih, novih načina. 

    Aplikacija verzije 1.1 je prvi apgrejd „Philips Hue“ sistema i biće dostupan korisnicima preko ažuriranog softvera koji će biti jednostavan za skidanje. Nova „geofensing“ funkcija (virtuelni geografski opseg) znači da će smart telefon ili tablet moći da detektuje kada se, an primer,  vi ili vaša porodica približavate ili odaljavate od kuće i da automatski uključe ili isključe sijalice Hue sistema, promene im boju ili setovanje i to sve bez vađenja telefona iz džepa.

     „Hue“ se takođe može programirati oko dnevne rutine porodice sa podešavanjima za aktivnosti kao što su buđenje,  kućni poslovi ili uspavljivanje, bez potrebe da se svaki dan ponovo podešava. Ukoliko porodica ode na odmor, tajmer se može podesiti tako da povremeno pali i gasi svetla, kako bi izgledalo da kuća nije prazna.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE