Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za jedan dan prodato milion PlayStation 4

    Japanska korporacija Sony prodala je u prvih 24 sata od početka prodaje u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi milion novih konzola za igrice PlayStation 4.

    Sony se nada da će mu novi uređaj, čija je prodaja u Severnoj Americi počela 15. novembra, pomoći da oživi svoje odeljenje potrošne elektronike, preneo je Reuters.

    Prodaja u Severnoj Americi je i dalje veoma visoka, kažu u Sonyju, a visoko interesovanje firma očekuje i u Evropi i Latinskoj Americi, gde PlayStation 4 treba da počne da se prodaje 29. novembra.

    Sony je ranije objavio da je za novu konzolu dobio više od milion narudžbina unapred. Cilj firme je da do kraja fiskalne godine, do 31. marta 2014. proda pet miliona konzola.

    PlayStation 4, pored boljih performansi, nudi i niz novih funkcija, uključujući i mogućnost zajedničkog uživanja u igri sa drugim korisnicima.

    Sony će se "boriti" s Microsoftom, koji će svoj novi uređaj za igrice Xbox One početi da prodaje sledeće sedmice. Za američko tržište cena Sonyijeve konzole je 399 dolara, što bi trebalo da bude za 100 dolara jeftinije Xboxa.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE