Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Slikaj račun i plati ga mobilnim

    Erste Banka je uvela potpuno nov način plaćanja računa u vidu servisa „Slikaj i plati“ i najavila da će u januaru uvesti Premijum karticu kojom će moći da se podiže novac sa svih bankomata, bez naknade.

    Servis "Slikaj i plati“ je deo Erste mBanking aplikacije za pametne telefone, trenutno dostupne za Android uređaje, a uskoro će biti na raspolaganju i korisnicima iOS uređaja.

    Za uplatu je potrebno svega par jednostavnih komandi u aplikaciji: fotografisanje računa i potvrde slanja i transakcije. Na ovaj način se može platiti bilo koji račun, poput struje, telefona, komunalija itd.

    Osim ove, Erste mBanking aplikacija ima i druge funkcionalnosti: preglede svih računa, ugovaranje i ažuriranje trajnih naloga, dodatnih usluga poput SMS servisa i Kusur štednje, menjačke poslove, preglede plaćanja, slanje poruka banci…

    Tu su i pretraživač filijala i bankomata sa navigacijom, kursna lista, kalkulator za izračunavanje najboljeg modela štednje, povezivanje sa bankom na društvenim mrežama i druge opcije.

    Mesečna naknada za korišćenje servisa mobilnog bankarstva Erste Banke iznosi 70 dinara, a naknade za plaćanje pojedinačnih računa iste su kao i kod plaćanja putem servisa elektronskog bankarstva NetBanking.

    Početkom januara Erste Banka će uvesti Premijum karticu pomoću koje će, između ostalog, moći da se podiže novac na bilo kom bankomatu u zemlji bez naknade.

    Reč je o beskontaktnoj MasterCard Gold debitnoj kartici, kojom će moći da se koriste usluge NetBankinga, mBankinga, kao i beskontaktno plaćanje karticom do iznosa 1.500 dinara bez unošenja PIN.

    Korisnik ima pravo da izabere jedno od četiri osiguranja: putno, imovinsko, pomoć na putu, osiguranje od kašnjenja leta i gubitka prtljaga, a ima pravo i na članstvo u MasterCard Elite programu i u biznis klubu na aerodromu Nikola Tesla.

    Mesečna naknada za korišćenje Premium paketa iznosi 595 dinara, a najkorisniji će biti za NetBanking i mBanking, dizanje gotovine na bankomatima drugih banaka, brzo plaćanje na kasi ili za klijente koji su aktivni vozači.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE