Dinarski keš kredit do 3 miliona dinara

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Osluškujući potrebe klijenata, UniCredit Banka je ponudila gotovinski kredit skrojen prema njihovim potrebama, u maksimalnom iznosu do 3 miliona dinara i sa periodom otplate do 10 godina. Kampanju prati dodatno pojednostavljeni proces podnošenja zahteva za kredit, kako bi novac, nakon podnošenja dokumentacije, za 24 sata bio na računu klijenta.

S druge strane, zahvaljujući smanjenju referentne kamatne stope i stabilnom tržištu, banka je ponudila fiksnu kamatnu stopu tokom čitavog perioda otplate. Naime, nominalna kamatna stopa se kreće od 4,99%, a efektivna od 6,98% na godišnjem nivou.

Dinarski keš kredit UniCredit Banke se odobrava svim postojećim, i novim zaposlenim klijentima koji prenesu zaradu u ovu banku, bez učešća i depozita, a može se iskoristiti i za refinansiranje obaveza koje klijenti imaju kako u UniCredit Banci, tako i u drugim bankama. Dodatna pogodnost je osiguranje koje važi tokom čitavog perioda otplate i koje pokriva široku paletu rizika, uključujući i osiguranje u slučaju gubitka posla.

Tako na primer, ukoliko se klijent opredeli za kredit u iznosu od 700. 000 dinara i period otplate od 36 meseci, mesečna rata bi iznosila 20.998 dinara.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo