NLB Grupa generalni sponzor Kopaonik biznis foruma

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

NLB Grupa je ove godine podržala Kopaonik biznis forum koji se od 3. do 6. marta održava po dvadeset šesti put. Ove godine, Forum je okupio oko 1.300 učesnika, privrednika i predstavnika državnih institucija i nevladinih organizacija.

Kao grupacija sa sedištem i sa isključivim strateškim fokusom poslovanja u regionu Jugoistočne Evrope, NLB Grupa ima snažnu motivaciju da učestvuje u svakom dijalogu na temu stanja i mogućnosti za razvoj ovog područja, posebno Srbije koja za NLB Grupu predstavlja ključno tržište, stoji u saopštenju.

U tom kontekstu, predstavnici menadžmenta svih članica NLB Grupe učestvovali su u razmeni mišljenja na glavnu temu Foruma: „Srbija, 10 godina nakon velike recesije: snažan rast kao imperativ“ i druge teme od značaja za ekonomsko okruženje u regionu.

Predsednik Uprave NLB d.d, matice NLB Grupe Blaž Brodnjak rekao je povodom podrške Kopaonik Biznis Forumu da je Zapadnom Balkanu potrebna zajednička vizija koja će region da poveže i da ga predstavi kao atraktivno područje za investicije, trgovanje, rad i život.

„Te ambicije ne mogu da se ostvare samo učešćem aktera iz sveta politike, već je neophodan angažman i drugih učesnika koji su aktivni u ovom regionu. Mi smatramo da možemo da doprinesemo jačanju regiona i poslovnim sistemima sa ovih tržišta jer digitalizacijom i drugim poslovnim rešenjima osavremenjujemo procese i poboljšavamo iskustva naših klijenata, a istovremeno se aktivno bavimo i temama koje se tiču kvaliteta života u regionu“, rekao je Brodnjak.

„Cilj nam je da ojačamo poverenje i zadovoljstvo naših klijenata zahvaljujući i aktivnoj podršci nase matične banke i svih sestrinskih banaka NLB Grupe na obezbeđivanju najvišeg kvaliteta usluge za svoje klijente u Srbiji. Naša povezanost u okviru grupe je šansa za kreiranje dodatne vrednosti kroz obezbeđivanje pogodnosti u realizaciji planova naših klijenata vezanih za Srbiju i celi region.“ rekao je Branko Greganović, predsednik Izvršnog odbora NLB Banke Beograd.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo