Povedite svoju porodicu na egzotično putovanje

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Sa setom se prisećate svog poslednjeg porodičnog letovanja sa decom. Uspomene naviru, vraćate film u svojoj glavi na silno uzbuđenje pred polazak na put i onaj poznati osećaj da ste nešto zaboravili da ponesete… Nervoza zbog dugog čekanja na granici i napornog putovanja iščezla je čim ste ugledali beskrajno morsko plavetnilo, a nozdrve vam preplavio miris borova. To letovanje nikad nećete zaboraviti, jer čarobni trenuci sa porodicom nemaju cenu i ostaju zauvek utisnuti u sećanje.

Deca su sad već odrasla i letuju sa svojim društvom, baš kao i vi kad ste bili u njihovim godinama. Ipak, nostalgija čini svoje i razmišljate kako bi bilo sjajno kad biste mogli još samo jednom da letujete svi zajedno. Neka to bude „oproštajno“ porodično letovanje, vaš poklon i nagrada za sve radosti koje su vam pružili kroz odrastanje. Ali to mora da bude nešto posebno, nešto drugačije i novo.

Možda je baš sad pravi trenutak da zajedno istražite neke uzbudljive daleke destinacije. Topla mora, peščana plaža u hladu palmi i bajkoviti zalasci sunca nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i odličan su izbor za svako doba godine. Sejšeli, Kuba, Bali, Dominikanska Republika, Vijetnam, Meksiko, Jamajka, Filipini, Brazil, Tokio, Mauricijus… izbor nije lak, ali znate da nećete pogrešiti koju god destinaciju da odaberete.

Najlepše egzotične destinacije o kojima ste toliko maštali, sada su vam bliže nego ikada. Uz Blic keš kredit ponudu Addiko banke, moći ćete da ostvarite svoje snove i otputujete sa porodicom na bilo koje mesto na planeti, jer vam je na raspolaganju pozajmica u iznosu do 600.000 dinara. Blic keš kredit se dobija brzo i lako, bez nepotrebnog čekanja u redu i bez dodatne „papirologije“. Mesečna rata je fiksna tokom celog perioda otplate kredita, nema troškova obrade kredita i povlačenja izveštaja iz Kreditnog biroa, a nije obavezan ni prenos zarade., A sve što treba da uradite jeste da posetite najbližu poslovnicu Addiko banke.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay