Prijavite se za letnju praksu u UniCredit Banci

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U skladu sa svojom opredeljenošću da ulaže u mlade i njihov profesionalni razvoj, UniCredit Banka i ove godine organizuje letnju praksu za studente završnih godina i studente master programa, a sa željom da motiviše ambiciozne i dinamične mlade ljude da steknu prva praktična iskustva u oblasti bankarstva.

Praksa je namenjena studentima ekonomije, prava, matematike, informacionih tehnologija i organizacionih nauka, koji će imati mogućnost da u periodu od najviše dva meseca, od jula do septembra, upoznaju korporativnu kulturu i profesionalno radno okruženje UniCredit Banke. Svi zainteresovani mogu da, najkasnije do 31. maja 2018. godine, pošalju svoju biografiju na mejl adresu praksa@unicreditgroup.rs.

Ivana Ivić, direktorka Direkcije ljudskih resursa je u vezi sa ovim izjavila: “Pozivamo motivisane i ambiciozne mlade ljude da se prijave i steknu dragoceno iskustvo. Bankarski sektor je veoma dinamičan, te su nam stoga potrebni kandidati koji poseduju najrazličitije veštine i da su pritom veoma prilagodljivi. Uverena sam da će se i ove godine prijaviti sjajni kandidati, od kojih će oni najbolji imati mogućnost da im prvi posao bude upravo u našoj banci. ”

Izvor: BIZLife

Foto: Promo