ProCredit banka na Sajmu poljoprivrede finansira kupovinu najmoćnije poljoprivredne mehanizacije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Već tokom prvog dana na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, predstavnici ProCredit banke su primili zahteve za dobijanje kredita i finansiranje poljoprivredne mehanizacije u vrednosti većoj od 1,2 miliona evra.

Samo neke od najvećih mašina, čiju će nabavku tokom ovogodišnjeg sajma finansirati ProCredit banka, su i gorostasi kombajn francuskog proizvođača „BOURGOIN B410“, čija cena premašuje 350.000 evra, zatim „NEW HOLLAND“ kombajn serije CX5.90, kao i veći broj moćnih traktora „DEUTZ FAHR”, „NEW HOLLAND“ i „JOHN DEERE”.

– ProCredit banka je već godinama najuspešnija domaća banka u finansiranju i podršci razvoja domaće poljoprivrede. Sajam u Novom Sadu je samo još jedno mesto na kom smo tradicionalno prisutni, a sve u želji da domaće poljoprivrednike podržimo i omogućimo im da na najbolji način iskoriste sve sajamske pogodnosti i popuste. Ove godine smo za sve proizvođače pripremili veoma povoljne kredite, što će mnogim gazdinstvima pomoći da modernizuju i unaprede svoju proizvodnju – istakla je Ana Milić, direktor Sektora za privredu i poljoprivredu ProCredit banke.

Po njenim rečima, ProCredit banka će i ove godine aktivno učestvovatio na Sajmu, a sa svojim partnerima – proizvođačima, uvoznicima i dilerima najozbiljnije poljoprivredne mehanizacije – pripremili smo niz pogodnosti i ponuda uz koje poljoprivrednici novu mehanizaciju kupuju na kredit, otplaćuju samo njenu kupoprodajnu cenu, dok trošak kamate na sebe preuzimaju prodavci.

Uz sve to, u ponudi su i subvencionisani agro krediti, u čijoj je isplati ProCredit banke već godinama ima lidersko mesto.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo