Sigurna štednja u Kredi Agrikol

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Tokom nedelje štednje, Kredi Agrikol (Crédit Agricole) banka ističe važnost sigurnosti depozita i odabira pravog načina štednje.

Kao članica jedne od najsnažnijih bankrskih grupacija u svetu, CA Srbija svojim klijentima garantuje stabilnost štednje, raspoloživost njihovih sredstava kao i različite vrste savetodavnih usluga u svakom trenutku, saopšteno je iz te banke.

Kako bi odgovorila različitim mogućnostima i potrebama štednje svojih klijenata, Kredi Agrikol je pripremila niz štednih proizvoda različitih karakteristika od kojih se izdvaja Liberté Loyalty 36: oročena devizna štednja uz koju klijenti tokom tri godine ostvaruju garantovanu, rastuću godišnju kamatnu stopu uz mogućnost podizanja sredstava u svakom trenutku nakon prve godine oročenja, bez gubitka prihoda od kamate.

Kredi Agrikol Srbija članica je Kredi Agrikol Grupe koja se nalazi u prvih deset bankarskih grupa na svetu sa najvećom aktivom, a nedavno joj je rejting kompanija Standar & Poor ocenu kreditnog rejtinga podigla na A+.

Osim finansijskih pokazatelja, opravdanost štednje u Kredi Agrikol ogleda se i kroz tradiciju te banke dužu od jednog veka koja je zasnovana na dugoročnom razvoju odnosa sa klijentima, dodaje se u saopštenju.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.