Sofisticirane bankarske usluge za one koji očekuju vrhunski kvalitet

PinterestFacebookTwitterShare

Kao i sve druge industrije i bankarstvo se prilagođava globalnim trendovima gde se kvalitet života meri slobodnim vremenom. Poslovnim ljudima vreme je upravo najskuplji resurs. Ukoliko tragate za najboljim finansijskim rešenjima i savetima ličnih bankara, za načinom kako da planirate svoje finansije i to na brz i jednostavan način, Societe Generale banka kreirala je poseban poslovni model Avantage.

„Suština našeg poslovanja jeste bliskost sa klijentima, razumevanje njihovih potreba i građenje partnerskog odnosa na duže staze. U okviru naše segmentirane ponude definisali smo zahteve klijenata iz poslovnog sveta i, iako je veliki izazov ispuniti njihova očekivanja, uverena sam da je Avantage na to u potpunosti odgovorio. Naš zajednički cilj je pouzdano partnerstvo koje uključuje fleksibilnost i poverenje. Na taj način, Avantage klijentima kroz privilegovan status pruža se značajna podrška u obavljanju bankarskih poslova, bilo da je reč o dnevnom bankarstvu, kreditiranju ili štednji“, ističe Olivera Zulović, segment menadžer za affluent i private banking klijente u Societe Generale banci.

Avantage model nudi sofisticirane bankarske usluge klijentima koji očekuju vrhunski kvalitet, kao i set pogodnosti koji ispunjava zahteve poslovnih ljudi, uspešnih i uticajnih pojedinaca. Ključno je to što ćete imati stalnog i iskusnog sagovornika, koji će biti u mogućnosti da vam daje adekvatne i pravovremene finansijske savete, usmeravajući vas ka proizvodima koji prate upravo vaše specifične potrebe. Avantage se bazira na povlašćenim kamatnim stopama za štednju, kupovinu stranih valuta po srednjem kursu, povoljne kratkoročne i dugoročne kreditne aranžmane, kao i 50 odsto manji trošak za Visa Gold kreditnu karticu.

„Lansiranjem onlajn ekspoziture omogućili smo klijentima da, sa bilo kog mesta i u bilo kom trenutku, obavljaju neke od komplikovanijih bankarskih aktivnosti. Ova usluga naročito pogoduje klijentima koji produženo borave na radnim mestima i nemaju vremena da posete fizičke ekpoziture, među kojima uglavnom i jesu korisnici Avantage modela“, navodi Zulović.

Kao jedna od pogodnosti koje nudi Avantage model Societe Generale banke je i mešovito životno osiguranje, u okviru kojeg ne samo da imate veći prinos na štednju, već ste istovremeno i životno osigurani.

„Ova ponuda jedinstvena je na tržištu jer klijentima omogućava i garantovanu sumu koja je veća od regularne kamate na klasične depozite, ali i potencijalnu dobit koja kod klasičnih oročenja ne postoji. Proizvod štednje uz životno osiguranje može da se zaključi na minimalni rok od 36 meseci uz odličan garantovani prinos. Na ovaj način želimo da klijentima koji zaista nameravaju da štede obezbedimo ponudu koja je bolja od tržišne“, objašnjava naša sagovornica.

Societe Generale, koja je na domaćem tržištu prisutna gotovo 40 godina, prepoznata je kao banka koja, konstantnim inovacijama i uvođenjem novina u svoje poslovanje, želi da unapređuje partnerski odnos sa klijentima i pruži uslugu prilagođenu njihovim potrebama, što pokazuje i uvođenjem Avantage poslovnog modela.

Izvor: BIZLife