Specijalna ponuda u Mesecu štednje: Uvek dostupna sredstva i atraktivna kamata

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: promo

ProCredit banka je dodatno unapredila svoje modele štednje i ove jeseni u Mesecu štednje svim štedišama omogućila dve izuzetno interesantne usluge – slobodnu FLEX ŠTEDNJU kao jedinstven štedni model koji ProCredit više od dve godinu ima u svojoj ponudi i svoju oročenu KLASIK ŠTEDNJU, uz izuzetno atraktivnu godišnju kamatu.

 „Želja nam je bila da ove jeseni građanima omogućimo izbor, ali i mogućnost da na pravilan način iskombinuju naše štedne modele i u potpunosti iskoriste sve njihove prednosti i pogodnosti. Flex štednja je trenutno jedan od najatraktivnijih modela štednje na našem tržištu, koji je osmišljen tako da štedišama omogućimo da svojim novcem upravljaju samostalno i da im sva sredstva budu dostupna u bilo kom momentu, bez ikakvih ograničenja ili gubitka kamate u slučaju prevremenog podizanja. Na drugoj strani, tu je naša Klasik štednja koja klijentima donosi veći prinos, odnosno kamatu koja se kreće do 1,3 odsto, a što je u današnje vreme odlična ponuda“ objasnio je direktor Odeljenja za bankarske usluge ProCredit banke Nemanja Tomić.

Prema njegovim njegovim rečima, oba pomenuta modela štednje imaju dosta toga zajedničkog. Reč je o sigurnosti i uspešnom poslovanju ProCredit banke kao jedine nemačke banke u Srbiji, kao i o činjenici da ProCredit banka štednju svojih klijenata ne koristi za odobravanje gotovinskih i potrošačkih kredita, već za plasmane domaćim malim i srednjim preduzećima i poljoprivrednicima, odnosno za ulaganja u projekte koji doprinose otvaranju novih radnih mesta i jačanju domaće privrede.

„ProCredit banka je moderna i digitalna banka koja svojim klijentima nudi modele štednje koji su značajno bolji od proseka na domaćem tržištu. To važi bilo da je reč o kamatnoj stopi, bilo da je reč o načinu na koji građani mogu da upravljaju svojim sredstvima koja su ostavili u ProCredit banci. Namera nam je da kroz stalna unapređenja, štednju učinimo redovnom životnom navikom naših građana, kao i da im omogućimo da svojim štednim ulozima što jednostavnije upravljaju –  naveo je Tomić.

Sve dodatne informacije o pogodnostima „Flex štednje“ i Klasik štednje u ProCredit banci dostupne su na internet strani https://www.procreditbank.rs/sr/flex-stednja.

Izvor: BIZLife

Foto: promo