Štedi gde novac više vredi

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Svi znaju za novembarsku nedelju štednje, ali znate li da ona može trajati čak 76 dana? Za to se, kako je saopšteno, pobrinula Sberbank Srbija, pripremivši jedinstvenu ponudu štednje u evrima koja će trajati od 15. oktobra do kraja 2018. godine, uz nominalnu kamatnu stopu do 1,3 odsto za period oročenja na 15 meseci.

Direktorka za razvoj proizvoda u odeljenu za poslovanje sa stanovništvom Sberbank u Srbiji Mirjana Đorđević rekla je ta banka prepoznata kao banka koja razume potrebe klijenata i u skladu sa njima kreira proizvode i usluge.

„Štednim i kreditnim ponudama realizovanim tokom prethodnih godina Sberbank Srbija zadobila je poverenje građana. Svesni da je jedna nedelja prekratak period i da većina građana tako propusti mogućnost da svoj novac pretvori u štednju po povoljnim uslovima, odlučili smo da kreiramo ponudu koja će trajati dovoljno dugo, nuditi povoljne kamatne stope i klijentima pružiti dodatnu vrednost“, kazala je Đorđević.

Kako je objasnila, za sve one koji se do kraja 2018. godine odluče na oročenu štednju, Sberbank Srbija pripremila je poklon u vidu putnog osiguranja, za period od godinu dana, i to za članove uže porodice novog klijenta.

Ono što se svakako ističe u okviru Sberbank ponude jeste i mogućnost štednje u dolarima, i to uz kamatnu stopu od dva odsto, za period oročenja na 24 meseca.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T.K.