Unikredit imenovan za najboljeg globalnog pružaoca usluga

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

Bankarska grupa Unikredit (UniCredit) saopštila je da je imenovana za najboljeg globalnog pružaoca usluga u pet kategorija prema Anketi o finansiranju trgovine 2019. koju je sproveo časopis Juromani (Euromoney).

Ovo istraživanje, koje se sprovodi već osmu godinu zaredom, ujedno prepoznaje Unikredit i kao tržišnog lidera u Srbiji, Centralnoj i istočnoj Evropi (CIE), Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji i Turskoj.

U kategoriji „Najbolja usluga“, Unikredit je rangiran na prvom mestu u Srbiji, CIE, Srednjem istoku, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Turskoj i Nemačkoj.

Lista najboljih, koja je sastavljena na osnovu povratnih informacija prikupljenih od više od 7.000 korporativnih klijenata banaka, prepoznaje Unikreditovu kontinuiranu izvrsnost u oblasti finansiranja trgovine, koja se bazira na Unikreditovom odličnom poznavanju svojih ključnih evropskih tržišta i izvanrednoj stručnosti u razvoju i plasiranju proizvoda.

Đani Franko Papa, glavni menadžer UniCredita, rekao je: „Oduševljeni smo što Euromoney i klijenti koji su učestvovali u anketi nastavljaju da prepoznaju Unikredit kao najboljeg globalnog pružaoca usluga u oblasti finansiranja trgovine u okviru različitih ključnih kategorija usluga i širom različitih regiona. Napredak koji smo ostvarili u odnosu na prošlogodišnju listu najboljih ističe našu postojanu posvećenost zadovoljavanju potreba naših klijenata, spremnost da prihvatimo nove alate vezane za obrtna sredstva, kao i snagu naše međunarodne mreže.“

Unikredit nastavlja da ulaže u inovacije u području finansiranja trgovine, prvenstveno putem blockchain konzorcijuma „we.trade“, kao i Trgovinske informacione mreže.

Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife