Adecco Grupa i Fondacija Novaka Đokovića u zajedničkoj akciji

PinterestFacebookTwitterShare

Sredstva obezbeđena nakon ostvarenja globalnog cilja Win for Youth (W4Y ) humanitarne inicijative, Adecco Grupa je ove godine donirala Fondaciji Novaka Đokovića. Našem najboljem teniseru, vaučer je uručio Marko Kolenc, direktor kompanije Adecco u Srbiji, tokom priprema za Davis Cup, na terenu Hale Aleksandar Nikolić u Beogradu.

Kompanija Adecco svake godine bira po jedan sport i zadaje cilj u vidu pređenih kilometara koji treba ispuniti na globalnom nivou. Ovogodišnji cilj W4Y inicijative bio je da zaposleni sa svojim partnerima i klijentima „pređu“ 3,500,000 km u triatlonu. Ovaj cilj je dostignut, a kilometri su konvertovani u novac koji se uplaćuje odabranim fondacijama širom sveta. Ove godine odabrana fondacija je i Fondacija Novaka Đokovića, a prikupljeni novac će biti iskorišćen za pomoć deci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

Prilikom uručenja vaučera, Marko Kolenc, direktor kompanije Adecco u Srbiji, izjavio je: „Ponosni smo zbog prilike da igramo zajedno sa Novakom Đokovićem u najvažnijem meču kojim pomažemo budućim generacijama kroz ulaganje u obrazovanje i sport.”

Win4Youth je humanitarna inicijativa koja motiviše i inspiriše zaposlene kompanije Adecco, partnere i kljente širom sveta da se bave sportom i na taj način učestvuju u humanitarnoj akciji doniranja sredstava onima kojima je to najpotrebnije.

Izvor: BIZLife