Apatinska pivara pružila podršku ugostiteljima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kako bi podržala ugostiteljske objekte i omogućila njihovim gostima da se osećaju bezbednije, Apatinska pivara je snabdela zaštitim sredstvima više od 1.500 kafića i restorana širom Srbije. Podeljeno je 45.000 rukavica, 23.000 maski i 3.000 litara dezinfekcionog sredstva. Sada svi ljubitelji piva mogu da uživaju u ukusu svežeg piva i da se osećaju potpuno bezbedno dok borave u kafićima i restoranima.

Kada su početkom maja sa radom počeli ugostiteljski objekti, na snazi su i dalje ostale preporučene mere zaštite, što podrazumeva da zaposleni u tim objektima moraju da nose zaštitne maske i rukavice, kao i da pojačaju dezinfekciju celog prostora. Takođe, na snazi je i dalje ostala mera, koja propisuje razmak između stolova.

“Ugostitelji su najviše osetili ovu krizu, a funkcionisanje restorana i kafića se i sada odvija u značajno izmenjenim okolnostima. Donirajući zaštitnu opremu želeli smo da podržimo ugostiteljske objekte, konobare i goste. Verujemo da će to dodatno doprineti zajedničkim naporima da se svi osećaju bezbednije”,  kažu u Apatinskoj pivari.

Kako bi obezbedili ljubiteljima Jelen piva uživanje u omiljenom piću, sve zalihe koje su postojale u ugostiteljskim objektima biće zamenjene, novim, svežim pivom.

U planu su i dodatne aktivnosti kojima će Apatinska pivara pomoći ugostiteljima da se priviknu na tzv. novu normalnost. Poštujući sve propisane preventivne mere  i stavljajući bezbednost i zdravlje svojih zaposlenih, kao i bezbednost kupaca i potrošača, na prvo mesto,  Apatinska pivara je svoje poslovanje u potpunosti prilagodila novonastaloj situaciji.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo