FCA Srbija nagradila najbolje projekte studenata

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Personalizacija automobila, korišćenje multimedijalnog prostora, umrežavanje i nove tehnologije komunikacije, bezbednost i zaštita životne sredine, ideje su šest pobedničkih projekata studenata na temu – Automobil budućnosti. Pobednici su danas proglašeni na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa „I AM FCA – Innovation Awards for Millennials“, koji je organizovala kompanija FCA Srbija.

Priliku da u formi video prezentacija, svoje originalne ideje predstavi u kompaniji FCA Srbija u Kragujevcu, ostvarilo je 12 finalista, studenata osnovnih i master studija Fakulteta Organizacionih nauka i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Prvu nagradu, koja podrazumeva stručnu praksu u trajanju od šest meseci u kompaniji FCA Srbija osvojili su Luka Svilanović (FON) i njegov kolega Aleksandar Bošković sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu; dok su drugoplasirani Tijana Stefanović (FON) i Marko Čenić sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Trećeplasirani su studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Kragujevcu, Aleksa Lazović i Ninoslav Čolović.

Konkurs „I AM FCA – Innovation Awards for Millennials“, deo je inicijative FCA Grupacije, koja se u Srbiji sprovodi od prošle godine i za cilj je imao prikupljanje ideja generacije milenijalaca i njihovo aktivno učešće u projektima koji ih približavaju poslovnom svetu jedne od velikih korporacija kao što je FCA.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo