Ferdinand knedle pokreću akciju: RUKA RUKU MIJE a tvoja podržava starije komšije

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Kompanija Ferdinand knedle pokrenula je akciju humanitarnog karaktera u vidu besplatnih proizvoda i besplatne dostave za osobe iznad 65 godina starosti, pod nazivom „Ruka ruku mije“, kako bi im olakšala ostanak u izolaciji zbog pojave koronavirusa.

Svrha akcije je da se osobama sa ograničenim kretanjem olakša život tokom vanrednog stanja i odnosi se za sada na Beograd a kompanija poziva sve ljude dobre volje i male biznise da se priključe.

Akcija startuje od sutra, petka, 20. marta i bazira se na besplatnoj dostavi knedli osobama iznad 65 godina starosti, a zasniva se na principu 4+2, 6+3, 8+4 i 12+6.


Akcija uključuje sve ljubitelje knedli koji poručuju hranu putem sajta ili telefona, pa će od petka svako ko kupi 4 (6, 8 ili 12) knedle u periodu od 11 do 18 časova imati priliku da ostavi adresu komšija starijih od 65 godina na koju će kompanija uz pomoć partnerske kurirske službe Vaš potrčko dostaviti 2 (3, 4, 6) knedle besplatno i uz mogućnost ispisa poruke podrške od strane pošiljaoca.

Svi gosti koji sami preuzimaju svoje porudžbine u objektima, imaće priliku da preuzmu gratis knedle i sami ih dostave svojim komšijama.

Vodeći računa o bezbednosti starijih osoba i smanjenja bilo kakvog kontakta, bezbedno upakovani i dostavljeni proizvodi će biti ostavljeni ispred vrata primaoca.


Za potrebe projekta, kompanija Ferdinand knedle će na raspolaganje staviti i svoje kanale na društvenim mrežama putem kojih će aktivno promovisati doprinose svih malih biznisa koji se uključe u akciju, a radi širenja svesti o potrebi za pomoć starijim osobama. Značajan doprinos akciji će dati i kurirska služba „Vaš potrčko“ koja neće naplaćivati dodatnu uslugu dostave starijim osobama u okviru ovog projekta.

Ferdinand knedle pozivaju vlasnike malih biznisa da se priključe akciji „Ruka Ruku Mije“ da podržimo starije!

Više informacija o akciji možete dobiti preko telefona 0606363658 ili Instagram naloga @ferdinandknedle.

Izvor: BIZLife

Foto: Ferdinand knedle/arhiva

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.