Henkel Srbija dobitnik Vidovdanske nagrade Grada Kruševca

PinterestFacebookTwitterShare

Grad Kruševac dodelio je Vidovdansku nagradu kompaniji Henkel Srbija za značajan doprinos privrednom razvoju grada i humanitarne aktivnosti. Priznanje je uručeno Dušanu Antonijeviću, direktoru fabrike Henkel Srbija u Kruševcu, na Svečanoj sednici Skupštine grada povodom Vidovdana, Dana Grada Kruševca.

„U ime kompanije Henkel Srbija, želim da se zahvalim Gradu Kruševca na Vidovdanskoj nagradi. Velika je čast biti prepoznat kao član zajednice koji zavređuje priznanje za svoj doprinos privredi i realizaciji aktivnosti za dobrobit lokalne zajednice. Vidovdansko priznanje predstavlja još jednu potvrdu naših kontinuiranih zalaganja u razvoj lokalne zajednice, ali ujedno i podstrek da nastavimo da doprinosimo dobrobiti i unapređenju života svih građana Kruševca,“ izjavio je Dušan Antonijević, direktor fabrike Henkel Srbija u Kruševcu.

Grad Kruševac tradicionalno dodeljuje Vidovdanske nagrade zaslužnim pojedincima i organizacijama koji su svojim radom i zalaganjima u različitim oblastima pružili značajan doprinos lokalnoj zajednici i životu građana.

Izvor: BIZLife