MK nagradila zaposlene sa troje i više dece: Zadovoljni ljudi garancija uspeha

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: MK grupa

Kompanija MK Grupa nagradila je svoje zaposlene koji imaju troje i više dece sa po 50.000 dinara uoči novogodišnjih i božićnih praznika.

Iznos od 8,35 miliona dinara raspoređen je na 166 porodica sa troje ili više dece, koliko ih ima u sistemu te kompanije koja je ovim gestom želela da promoviše porodične vrednosti i natalitet.

Predsednik MK Grupe Miodrag Kostić rekao je novinarima u Beogradu da je MK Grupa najsnažnija kompanija u Srbiji jer u njoj rade sjajni ljudi.

“Iza svakog uspešnog sistema stoje ljudi. Mi u MK Grupi verujemo da je garancija kvaliteta i uspeha kompanije stvaranje sistema zadovoljnih ljudi, kako na poslovnom planu, tako i privatno”, istakao je Kostić.

On je dodao da je pored svakodnevnog učenja i razvoja, društvena odgovornost jedan od najvažnijih elemenata poslovanja te kompanije.

Jedan od nagrađenih Nikola Timko koji radi u kompaniji Karneks, članici MK Grupe, otac je sedam sinova i dve ćerke i nagrađen je sa 100.000 dinara. “Imam sreću što radim u kompaniji gde su dobrobit i sigurnost zaposlenih prioritet”, kazao je Timko.

Ivana Vujadinović iz Aik banke koja ima petoro dece rekla je da joj mnogo znači materijalna pomoć i podrška.

Kompanija MK Grupa, lider je u agrarnoj, šećernoj i mesnoj industriji u Srbiji, ima investicione planove u oblasti bankarstva i turizma, a i dalje će, kroz različite aktivnosti u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, nastaviti da promoviše porodiče vrednosti, ističu iz kompanije.

 

Izvor: Beta

Foto: MK grupa