Najbolji maturanti Srbije i RS nagrađeni na prijemu u BELOM DVORU

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Prinčevski par Aleksandar i Katarina Karađarđević održali su osamnaestu godinu zaredom tradicionalni prijem za više od 600 najboljih učenika završnih razreda srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske, u Belom Dvoru na Dedinju.

Svaka srednja škola u Srbiji i Republici Srpskoj bira đaka generacije, kome Fondacija za obrazovanje i kulturu princa Aleksandra dodeljuje pohvalnicu i poklon u znak priznanja za izuzetne rezultate postignute u srednjoj školi.

„Čestitam vam na velikom uspehu i želim vam da i dalje budete najbolji u budućnosti. Vi ste budućnost Srbije i Republike Srpske. Budite ponosni na znanje koje ste stekli i stavite ga u službu naše zemlje i svih njenih građana“, istakao je princ Aleksandar i zahvalio se na velikoj pomoći partnera u ovom projektu – kompanijama NCR Corporation i Link Group.

„NCR aktivno ulaže u razvoj i poboljšanje uslova za obrazovanje mladih, tako da brojni talenti naše zemlje mogu da nastave svoje obrazovanje i ostvare uspeh u svojoj zemlji. Pružanjem pomoći najboljim srednjoškolcima želimo da pružimo dobar primer podrške mladim ljudima koji predstavljaju budućnost naše zemlje“, objasnio je generalni direktor korporacije NCR u Srbiji Stefan Lazarević.


Pomoć u organizaciji ovog događaja pružili su saobraćajna policija i Vojnomedicinska akademija, kompanija Coca-Cola, hor Apostolske hrišćanske crkve iz SAD, volonteri iz udruženja “Kraljevina Srbija” i studenti Link Group akademije.

Najbolji maturanti svih srednjih škola u Srbiji i Republici Srpskoj bili su zadovoljni što će kompanija Link Group dodeliti 30 stipendija za njihovu prestižnu ITA akademiju. Dodela stipendija će se održati u septembru u Belom Dvoru.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo