Podržimo naše heroje – SMS za zdravstvene radnike

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Fondacija Budi srećan

Nadljudski napori koje naši zdravstveni radnici ulažu boreći se na prvoj liniji fronta protiv epidemije COVID-19, inspirisali su Fondaciju Budi srećan da pokrene konkretnu akciju podrške koja će pored reči hvale i tapšanja biti potrebna kada sve ovo prođe.

Ova Fondacija koja prevashodno za cilj ima pomoć u zdravstvu, i to kroz lečenje bolesnih i pomoć zdravstvenim ustanovama, otvorila je poseban humanitarni broj 7 na platformi 2407 sa posebnim dinarskim i deviznim računom, ovoga puta za pomoć zdravstvenim radnicima.

Iz Fondacije poručuju da će svi koji pošalju SMS poruke putem platforme ili uplate sredstva direktno na račune, ovim putem podržati zdravstvene radnike i pokazati zahvalnost za njihovu veliku požrtvovanost tokom pandemije. Sakupljena sredstva će, kroz različite vidove pomoći, biti usmerena ovim herojima i njihovim porodicama. Prikupljena sredstva će se koristiti i za dodatne edukacije, stipendije, nabavku neophodne opreme za kvalitetnije uslove rada.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara, PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Telenora i VIP-a. Svi mobilni operateri i Fondacija su se odrekli svoje provizije.

Izvor: BIZLife

Foto: Fondacija Budi srećan