Šampionski pehar obišao Srbiju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Fudbaleri „Crvene zvezde“ obradovali su svoje navijače osvojivši u prethodnoj sezoni titulu prvaka Srbije, kao i plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope na koju su prvotimci iz Ljutice Bogdana čekali više od 20 godina.

Navijačko bodrenje nije izostajalo ni u jednoj fazi takmičenja, kao ni motivacija da se može više i bolje.

Uspešna sezona krunisana je osvajanjem titule u domaćem prvenstvu, a podizanje šampionskog trofeja u rukama Zvezdinih prvotimaca oduševljeno su ispratili mnogobrojni navijači „crveno-belih“.

U prethodnih deset dana neki od njih su imali i priliku i da lično dožive radost aktuelnih šampiona tokom osvajanja titule, a reč je o zajedničkoj inicijativi „Svi smo jedan tim“ koju već drugu godinu zaredom realizuju kompanija NIS i FK „Crvena zvezda“.

Tako je Pehar Super lige Srbije, koji su prvotimci FK „Crvena zvezda“ osvojili u sezoni 2017/18, obradovao mnogobrojne navijače crveno-belih koji su imali mogućnost da se fotografišu sa najznačajnijim nacionalnim fudbalskim trofejom na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama širom Srbije.

Zvezdaši iz Subotice, Zrenjanina, Niša, Kruševca i Jagodine iskoristili su nesvakidašnji momenat da na jednoj od benzinskih stanica NIS-a podignu Pehar Super lige Srbije koji im je doneo njihov omiljeni klub.

Na taj način, zahvaljujući projektu „Svi smo jedan tim“, sipanje goriva ovoga puta nije bilo isto, a osmesi i radost vozača koji su sa oduševljenjem podizali Trofej ovekovečeni su na mnogobrojnim fotografijama.

Putujući „Trofej tur“ karavan obišao je pet gradova tokom deset dana sa jednim ciljem – zahvaliti se svima onima koji su tokom cele sezone bodrili „crveno-bele“ sa porukom da i predstojeća sezona bude još uspešnija, a navijačka podrška još jača!

A Zvezdu očekuju novi izazovi…. Zvezdina evropska priča se nastavlja, a pred aktuelnim šampionima je borba za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, odbrana šampionske titule Super lige Srbije, kao i pokušaj da se Partizanu preotme titula u domaćem Kupu.

Borba „na tri fronta“ biće lakša uz podršku njihovog nezamenljivog „ 12. igrača“ – navijača, koji su uvereni da će „Trofej tur“ karavan pod okriljem crveno-belih nastaviti svoje putovanje i naredne godine.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo