Tigar Tyres organizuje Porodični dan zdravlja i bezbednosti

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

Pod sloganom „Da je svaki dan zdrav i bezbedan“, kompanija Tigar Tyres po četvrti put organizuje Porodični dan zdravlja i bezbednosti.

Imajući u vidu uspeh manifestacije prethodnih godina i veliko interesovanje, Tigar Tyres ove godine zajedno s partnerima organizuje događaj otvoren za sve zainteresovane sugrađane – u subotu, 29. septembra u periodu od 10 do 15h, u Sportskoj hali Kej, na okolnim terenima i na samom Keju.

Porodični dan zdravlja i bezbednosti promoviše bezbednost u saobraćaju, bezbedne i zdrave stilove života, uključujući i značaj preventivnih zdravstvenih pregleda, kao i brigu o zaštiti životne sredine koju treba razvijati kod najmlađih uzrasta.

Prema rečima direktora servisnih grupa Milene Tošić jedna od centralnih aktivnosti je „Šetnja dobrote“.

„Šetnja dobrote bi trebalo da podstakne humanost i solidarnost kod zaposlenih u kompaniji i kod žitelja Pirota. Naime, Tigar Tyres, koji godinama unazad realizuje projekat podrške lokalnoj zajednici Growing together će za svaki pređeni kilometar u Šetnji dobrote donirati sredstva u humanitarne svrhe“, istakla je Tošić.

Kako je rekla, za Šetnju se već prijavilo 1.500 dobrovoljaca koji će sa svojim porodicama šetati Kejom – za svoj Grad.

„Na taj način, promovišući zdrave stilove života dodatno ćemo donirati milion dinara za rekonstrukciju jednog dečijeg igrališta“, rekla je Tošić.

Moderatori događaja su sportski komentatori Miljan Milićević i Ivan Tešanović, a jedan od gostiju je, zahvaljujući dugogodišnjem partneru – UNIQA osiguranju i dr Filgud.

Inače, aktivno učešće u Porodičnom danu zdravlja i bezbednosti 2018. imaju brojni partneri kompanije Tigar Tyres.

Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay

Piše: T. K.