U toku je izbor mladih heroja Srbije „Youth Heroes“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

U toku je izbor nove generacije mladih heroja Srbije „Youth Heroes“ koji svojim talentom, humanošću i uspehom promovišu prave vrednosti.

Konkurs koji zajednički sprovode kompanija  NIS i Egzit Fondacija  traje do 18. februara.Pravo učešća imaju svi mladi, uzrasta od 15 do 30 godina sa državljanstvom ili prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji  imaju dostignuća, nagrade ili priznanja iz oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umetnosti, društvenog aktivizma, preduzetništva i kreativnih industrija.„Youth Heroes“ priznanje dodeljuje se iz četiri oblasti: obrazovanje i nauka, preduzetništvo i kreativne industrije, društveni aktivizam i kultura i umetnost.

Pobednici konkursa   dobiće ulaznice za festivale EXIT, Sea Star i Sea Dance, poklon paket od izdavačke kuće „Vulkan“ i kurseve za lično usavršavanje HR centra, a prvo plasirane u svakoj kategoriji očekuje i novčana nagrada u iznosu od 100.000 dinara. Nosioci titule „Youth Heroes“ biće proglašeni  na proleće 2018. godine.Svi zainteresovani kandidati mogu naći više informacija o prijavi za konkurs na sajtu www.youth-heroes.org.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo