BIZLIFE predstavlja “UTICAJNO ODGOVORNO”, izložbu najuspešnijih CSR kampanja u Srbiji (FOTO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: BIZLife

U Galeriji “Progres” otvorena je grupna izložba “Uticajno Odgovorno”, koja je predstavila najuspešnije CSR aktivnosti u Srbiji, u organizaciji BIZLife magazina.

Ista izložba prošle nedelje postavljena je i na Sava Promenadi, a predstavlja želju BIZLife magazina da predstavi kompanije koje su svojom inicijativom i angažovanjem doprinele razvoju naše zajednice.


Na ovoj jedinstvenoj izložbi predstavljeni su ciljevi i rezultati društveno odgovornih aktivnosti najvećih kompanija u Srbiji.

Kompanije koje učestvuju na ovoj jedinstvenoj izložbi su:

Generali osiguranje, Unicredit banka, Mozzart, Banca Intesa, Heineken, Vip Mobile, United Group, SBB fondacija, Ball Packaging, BWF, Atlantic Group, Wiener Stadtische osiguranje, Carlsberg, Mondelez, Metalac, Keprom, UNIQA osiguranje, Pernod Ricard, Eurobank, kao i udruženje NURDOR.

Izložbu su otvorile Vesna Savić iz UNICEF-a, koordinatorka projekta “Music Art Project” Milica Marković i Danica Stupar, izvršna direktorka BIZLife magazina, a u muzičkom delu programa nastupio je orkestar „Muzika nade“.Izvor: BIZLife

Foto: BIZLife