Večernja filmska projekcija u Dunavskom eko parku

PinterestFacebookTwitterShare

Večernjom filmskom projekcijom u Dunavskom eko parku na Sunčanom keju obeležen je Međunarodni Dan Dunava u Novom Sadu. Povodom ovog značajnog  datuma, Coca-Cola sistem je još jednom u parku okupio veliki broj građana koji su imali priliku da uživaju u ambijentu ali i da se dodatno edukuju o zaštiti sliva Dunava, vodnih resursa i očuvanju životne sredine.

„Na naše veliko zadovoljstvo Dunavski eko parkovi su postali mesta uživanja na kojima najmlađi kroz zabavu stiču svest o značaju očuvanja naše najveće reke. Drago nam je što je park sve posvećeniji, jer na ovaj način zajedno širimo svest o značaju zaštite životne sredine, čemu smo i mi kao kompanija veoma posvećeni“, izjavila je Jovana Tufegdžić, predstavnik Coca-Cola sistema.

Dunavski eko parkovi izgrađeni su do sada u Novom Sadu, Somboru i Obrenovcu, a novi park će ove godini dobiti i građani Apatina. Uz solarno led osvetljenje, u parku se nalazi i dečiji plato sa klackalicama i ljuljaškama, klupa koja svojim oblikom simbolizuje tok Dunava kao i kutak za odlaganje otpada za reciklažu.

Izvor: BIZLife