Velika humanitarna dečja uskršnja farbaonica u Tempo hipermarketima

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Uskrs je omiljeni praznik mališana ne samo zbog toga što mogu da se takmiče ko ima najjače jaje, već zato što mogu i da ukrašavaju uskršnja jaja svojim crtežima omiljenim crtanih junaka. i superheroja.

Da ovaj vikend bude jedan pravi mali festival uskršnje kreativnosti i humanosti pobrinuli su se Crveni krst i Tempo hipermarketi, u čijim će se prodavnicama tokom subote i nedelje 31. marta i 01. aprila od 12 do 15 časova organizovati „Humanitarna uskršnja farbaonica“.

Svi mališani koji dođu, moći će da se druže, zabave, i zajedno farbaju svoja uskršnja jaja od stiropora koja će nakon toga biti prodavana, a sav prikupljeni novac biće doniran Crvenom krstu za oporavak njihovih vršnjaka.

„Uskrsu se tradicionalno najviše raduju deca, a želeli smo da ove godine svim mališanima ulepšamo i dane pred praznik. Ovaj Uskrs u Tempo hipermarketima obeležiće vršnjačka solidarnost i kreativnost, a sigurni smo da će to uz humanitarnu pomoć koja će biti sakupljena doneti i osmeh na lica svim dečacima i devojčicama kojima će Crveni krst nameniti ovu donaciju“, izjavila je Marija Dimitrijević, marketing manadžerka Tempo hipermarketa.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo