Veliki humanitarni bazar ’’Seventies disco’’ British International School

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Danas je British International School u predivnom dvorištu i zgradi osnovne škole koja se nalazi na adresi Užička 7a u Beogradu, organizovala izuzetno zanimljiv i posećen humanitarni bazar pod nazivom ‘’SEVENTIES DISCO’’.

Tom prilikom, direktor British International School Aleksandra Keserović je izjavila: „Bazar je tematski posvećen disko muzici i disko stilu sedamdesetih godina. Kao i prethodnih 15 godina, koliko je duga tradicija bazara, prikupljena sredstva biće usmerena za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine sredstva će biti donirana Dečijoj bolnici u Tiršovoj, Beograd, Odeljenju za hematologiju i onkologiju. Zahvaljujemo se svim donatorima, roditeljima, našim učenicima i kolektivu koji su posvećeno i marljivo pripremali ovaj događaj, duboko motivisani činjenicom da će ta pomoć otići deci i dečijoj bolnici u Tiršovoj. Veliki broj ambasada i kompanija već dugi niz godina učestvuje i podržava dobrotvorni rad škole, doprinoseći tako ne samo rešavanju konkretnih problema u lokalnoj zajednici, već pomažući školi u procesu učenja i podizanja svesti učenika o značaju humanitarnog rada,“ zaključila je principal British International School Aleksandra Keserović.

Dr Vladimir Tmušić iz Univerzitetska bolnica u Tiršovoj se zahvalio u ime kolektiva bolnice istakavši: ’’Naša ustanova čini sve što je u njenoj moći da pruži nabolju moguću stručnu medicinsku pomoć u lečenju dece. Zahvalni smo svima koji nam pomažu da obezbedimo sredstva koja nam nedostaju, a posebno se zahvaljujemo British International School što je ovaj bazar posvetila našim malim pacijentima’’.

Humanitarni bazar je izuzetno posećen, a posetioci su imali priliku da kupovinom kupona učestvuju u nagradnom izvlačenju, pri čemu su osvojili dragocene nagrade. Pored ostalog, to su i vaučeri donirani od strane raznih prestižnih hotela, restorana i kompanija… Izuzetno zanimljiv scenski program, štandovi za hranu, aktivnosti i igre za decu i još mnogo toga, učinili su ovaj bazar izuzetno atraktivnim i zanimljivim za sve učesnike.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo