Treći Business Cafe Srbija: Od korporacije do preduzetništva

PinterestFacebookTwitterShare

Treći Business Cafe Srbija, baviće se temom prelaska iz “sigurnog” posla u korporaciji u preduzetništvo i pitanjima poput:

Da li je lako doneti odluku o samostalnom poslu i šta nas vodi ka tome putu?
Kako prevazići probleme i opstati?
Koji su ključni elementi uspešnog preduzetništva?
Da li je preduzetništvo za svakoga?

Gosti, sagovornici trećeg Business Cafe događaja, Mirjana Gomilanović, Sertifikovani konsultant više svetski priznatih konsultantskih kuća za razvoj pojedinaca i korporacija i magistar elektrotehnike, vlasnica agencije za lični i poslovni razvoj One2Grow iz Beograda, podeliće sa prisutnima svoje iskustvo rada u korporaciji i savete za uspešno preduzetničko poslovanje; Robert Čoban,  osnivač i predsednik medijske kuće Color Press Croup, otkriće tajne uspešnog predstavljanja u medijima, a sa Nenadom Cvijetićaninom, advokatom i partnerom u advokatskoj kancelariji Cvijeticanin & Partners iz, biće razgovora na temu pravnog aspekta poslovanja.

Specifičnost ovog Business Cafe-a je istovremenost održavanja u Beogradu, Zagrebu i  Skoplju te je planirano i kratko uključenje i povezivanje tokom događaja.

Na samom događaju, kao i do sada, biće podeljene zanimljive i vredne nagrade a nakon svega sledi networking i druženje svih prisutnih.

Treći Business Cafe Srbija održaće se u četvrtak 22. januara, od 18-20 časova, na splavu TAG koji se nalazi na Savskom keju u Beogradu.

Business Cafe događaj ima za cilj osnaživanje i podsticanje preduzetništva u Srbiji, povezivanje preduzetnika kod nas i u regiji. Takođe, ovo je događaj koji daje priliku da se čuju uspešne preduzetničke priče, ali i problemi i načini prevazilazenja istih, kao i konkretni saveti ostvarenih preduzetnika.

Ulaznice za dogadjaj mogu se nabaviti na prodajnim mestima CS Eventima.

Sve ostale informacije na www.businesscafers.com.