Delta Holding i studentske organizacije u novom obrazovnom projektu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija Delta Holding saopštila je danas da je sa studentskim organizacijama Univerziteta u Beogradu pokrenula novi obrazovni projekat pod nazivom „Compass“ namenjen studentima svih fakulteta u Srbiji.

Kako je istaknuto, 50 studenata na drugoj, trećoj i završnim godinama studija imaće priliku da, od aprila do oktobra ove godine, kroz interaktivna predavanja i radionice, uči od Deltinih stručnjaka, poseti Deltina imanja i fabrike, upozna se sa predsednikom i top menadžmentom kompanije i iskusi značaj timskog duha radom na projektnom zadatku i studiji slučaja iz oblasti poslovanja kompanije.

Prijave će biti otvorene od 15. do 30. marta na sajtu compass.rs, a selekcija će se vršiti na osnovu prijave i intervjua.

„Cilj programa je da pružimo studentima priliku da već tokom studija zakorače u poslovni svet i vide u praksi kako izgleda vodjenje biznisa jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji“, rekla je direktorka zadužena za ljudske resurse Delta Holdinga Monika Pejčić, navodi se u saopštenju.

Teme koje će se obrađivati na predavanjima su: liderstvo, timski rad, strateško donošenje odluka, upravljanje vremenom, komunikacione i veštine pregovaranja i druge.

Studenti će imati i priliku da obidju imanje „Podunavlje“ na kome se nalazi najveći voćnjak u jugoistocnoj Evropi koji posluje u okviru Delta Agrara, ali i fabrike „Danubius“ i „Fun & Fit“ kojima rukovode veoma mladi direktori, nekadašnji učesnici Deltinog programa Mladi lideri.

Projekat „Compass“ realizuje se u saradnji sa Studentskom unijom Ekonomskog fakulteta, Studentskim klubom Pravnog fakulteta, Studentskim parlamentom Gradjevinskog fakulteta, Studentskom unijom Elektrotehničkog fakulteta, Studentskom unijom Fakulteta političkih nauka, Studentskim parlamentom Fakulteta bezbednosti, organizacijom ESTIEM LG Beograd.

Izvor: Beta

Foto: Promo