Iskoristite promo kod i prijavite se za eComm Academy

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ono što se pokazalo kao velika prilika tokom proteklih godina u celom svetu jeste eCommerce. Poslednjih nekoliko meseci u Srbiji konačno smo prepoznali eCommerce kao neophodnost i postoji veliki broj trgovaca koji žele da unaprede svoje znanje u oblasti digitalne ekonomije i poslovanja.

Zato eCommerce Asocijacije Srbije pokreće eCommerce Akademiju i po prvi put okuplja 16 najvećih stručnjake iz Digitalnog ekosistema koji će vas kroz svoja onlajn predavanja i interaktivne radionice naučiti o 15 ključnih oblasti eCommerca.

Kurs je podjedanko namenjen onima koji su već u ovoj oblasti ali i svima onima koji žele da saznaju više o digitalnom ekosistemu i kako posao funkcioniše u virtuelnom svetu.

“Posebnu vrednost dobijate učlanjenjem u ECS jer pored toga što imate priliku da pohađate eComm Academy, dobijate mogućnost umrežavanja sa ostalim članovima Asocijacije i da svi zajedno postanemo jedan tim u unapređenju eCommerce tržišta u Srbiji”, kaže naša sagovornica Zorana Milidrag, Predsednica eCommerce Asocijacije Srbije.

Možete se prijaviti OVDE i iskoristiti kupon kod BIZ4ECOMM.


Izvor: BIZLife

Foto: Promo