Najveći HR stručnjaci 30.maja u Beogradu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Druga konferencija HR Experience, koja ima za cilj da okupi vodeće HR stručnjake, održaće se 30. maja, u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

Putem predavanja, diskusija i radionica, svoja iskustva iz ove oblasti podeliće HR stručnjaci vodećih domaćih i svetskih kompanija. Ove godine pričamo o aktuelnim trendovima u HR sferi, kao što su employer branding i privlačenje kandidata. HR Experience dovodi u Beograd i svetske HR stručnjake – Dr. Max Blumberg, Tom Haak i Bruce Greenhalgh.

Konferenciju započinjemo panelom na temu stanja na tržišta rada u regionu, deficitu na tržištu rada, privlačenjem i zadržavanjem talenata i employer brandingom na kom će učestvovati predstavnici sajtova za zapošljavanje iz regiona posao.ba, moj-posao.net i poslovi.infostud.com, ali i predstavnik češkog sajta za zapošljavanje prace.cz.

Učesnici HR Experience će kroz stručna HR znanja i iskustva imati priliku da čuju koji su to novi trendovi u sferi HR-a, kako unaprediti percepciju svoje kompanije u očima kandidata i kako privući najbolje kandidate iz zemlje i inostranstva.
Detaljan program Konferencije I način prijave možete pronaći na sajtu www.hrexperience.rs.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo