Naučite veštinu koja će uskoro biti “POD OBAVEZNO” na razgovorima za posao

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Pixabay

U današnje vreme, jedna od stvari koju ljudi sve ređe upisuju u CV, je znanje engleskog jezika. Praktično nema više ozbiljnog posla u Srbiji koji ne podrazumeva znanje engleskog.

Ali jedna od veština će vrlo brzo postati „novi engleski“. A to je kreiranje sadržaja na vebu. Bez obzira kojim se poslom bavili, imaćete priliku bar u jednom momentu da nešto postavite na vaš kompanijski sajt, na društvene mreže ili će od vas tražiti da im kažete kako je neki post/tekst/video prošao ili da isti „bustujete“.

Ako do sada niste imali prilike da to radite, ili radite, ali to znanje želite da proširite, 12. septembra kreće kurs koji se baš time bavi.

Web Content Creator je namenjen svima koji su na početku svoje karijere i koji žele da razviju veštine neophodne za kreiranje sadržaja na vebu i društvenim mrežama.Tokom programa polaznici će imati priliku da se upoznaju sa praktičnim primerima za povećenje čitanosti njihovog sajta ili bloga i načine za pisanje jednostavnih i razumljivih sadržaja.

Program se sastoji od četiri modula u okviru kojih će se govoriti o temama, kao što su: specifičnosti pisanja za veb i karakteristikama viralnog sadržaja, značaju SEO (Search Engine Optimization)  za kreiranje sadržaja na sajtu, pripremi i obradi foto i video sadržaja, najboljih praksa od razumevanja publike na društvenim mrežama do kreativnog sadržaja i distribucije.

Predavanja i radionice traju od 12. septembra do 3. oktobra 2018. godine i držaće ih eksperti u industriji komunikacija koji će otkriti najbolje primere i iskustva u saradnji sa vodećim kompanijama i influenserima u Srbiji. Najbolji završni rad biće nagrađen objavom na BIZLife portalu, a najuspešnijem učesniku  nudimo mogućnost plaćene prakse u redakciji.

Više informacija možete naći na ovom linku.


Izvor: BIZLife

Foto: Pixabay