Održana konferencija „Quality as Concept 2018“

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Na konferenciji „Quality as Concept 2018“, koja je održana u petak u Beogradu, učesnici skupa mogli su da čuju primere primene alata upravljanja kao što su Lean, Six Sigma, Scrum, SPC – Statistical Process Control, MSA – Measurement System Analysis, Error Proofing, Poka Yoke, Scrum, OEE – Overall Equipement Effectiveness u proizvodnji, i druge.

Osim izlaganja predavača, na konferenciji su se predstavili i mladi inženjeri, studenti završnih godina sa Mašinskog fakulteta u Beogradu, Poljoprivrednog fakulteta, FON-a i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, a skup je zvanično otvoren od strane savetnika predsednika Privredne komore Srbije.

Velike pauze u predavanjima iskorišćene su za „B2B“ sastanke i stvaranje poznanstava među učesnicima, a dale su mogućnost i kompanijama da na licu mesta regrutuju najperspektivnije studente ta četiri fakulteta.


Konferenciju je podržala Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), Privredna komora Srbije, istaknuti pojedinci iz sfere kojom se konferencija bavi kao: prof.dr. Ilija Đekić, eksperti  Dušan Begović, Aleksandar Sarić, Katarina Bošković, kao i brojne medijske kuće koje se bave ekonomskim temama.

Glavni urednik Portala Kvalitet, Marija Joksimović, koja je i organizator konferencije, u svom govornu na kraju događaja je najavila sledeću konferenciju „Quality as Concept 2019“, koja će biti održana 04.10. 2019. godine u Beogradu.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.