Sajam australijskog obrazovanja 27. oktobra

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Sajam australijskog obrazovanja 2018 “Gledaj u budućnost – Studiraj u Australiji”, biće održan u Beogradu 27. oktobra, u Hotelu Metropol Palas od 12 do 16 časova.

Kako su saopštili organizatori – Agencija za obrazovanje Future Option, ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta.

Link za registraciju možete pronaći ovde.

“Odličan obrazovni sistem i visok životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastuća ekonomija, prelepa klima i gradovi kao što su Melburn, Sidnej, Pert, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svetu, stavljaju Australiju na treće mesto u svetu po broju stranih studenata”, navode u saopštenju.

Pristutni će na sajmu moći da saznaju sve o opcijama i uslovima studiranja u Australiji, čuju iskustva studenata iz čitavog regiona koji su završili ili se trenutno nalaze na studijama u Australiji i razgovaraju direktno sa predstavnicima australijskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni.

Osim bitnih informacija o proceduri i uslovima upisa, posetioci će imati priliku da se informišu o dobijanju studentskih viza, radu u toku studija, studentskom životu i australijskoj kulturi i načinu života.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.