GAZPROM benzinske stanice i Visa šalju srećnog dobitnika na FIFA World Cup™ u  Rusiju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: NIS

Luka Škundrić iz Beograda dobitnik je putovanja na FIFA World Cup™ u  Rusiju, koje obezbeđuje Visa, zvanični FIFA partner, a ovaj vredan poklon osvojio je uz pomoć beskontaktne Visa kartice na GAZPROM benzinskoj stanici u Bloku 45, u Beogradu. Reč je o poklon-paketu putovanja koji uključuje dve ulaznice za fudbalsku utakmicu osmine finala FIFA World CUP™ u Sankt-Peterburgu, kao i aranžaman, smeštaj i avio-prevoz za dve osobe.

Poklon akcija na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama deo je promocije  „VISA Vas vodi na FIFA World Cup™“,  a pravo učešća u promociji imaju potrošači koji prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u iznosu od najmanje 2000 dinara koriste beskontaktnu Visa karticu izdatu od strane banaka u Srbiji ili obavljaju kupovinu koristeći mobilnu aplikaciju za beskontaktna plaćanja. Osim glavnih poklona, tri putovanja u Rusiju na utakmice 2018 FIFA World CupTM, u okviru poklon akcije na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama dodeljuju se i kartice za gorivo u iznosu od 5000 dinara, odnosno 3000 dinara, kao i mnogi drugi vredni pokloni.

Akcija traje do 30. aprila, a Visa je u okviru ovogodišnje promocije u kojoj osim NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica učestvuju Maxi, Shop&Go i Tempo prodavnice, pripremila ukupno 5 putovanja za po dve osobe koji pokrivaju troškove odlaska na FIFA World CupTM utakmice u Moskvi ili Sankt Peterburgu.

Izvor: BIZLife

Foto: NIS