Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica u Novom Sadu

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: NIS

Kompanija NIS modernizovala je benzinsku stanicu u  Novom Sadu, u Bulevaru cara Lazara bb. Reč je o NIS Petrol maloprodajnom objektu koji je kompanija NIS rekonstruisala na mestu postojeće benzinske stanice u skladu sa najstrožijim svetskim tehničkim i ekološkim standardima.

NIS Petrol benzinska stanica “Novi Sad 11“ raspolaže modernom opremom i dvostranim multipleks aparatima za točenje goriva, a kupcima su 24 sata na raspolaganju goriva evro pet kvaliteta, proizvedena u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo, kao i bogat izbor dopunskog asortimana.  Pored standardnih derivata, rekonstruisani NIS Petrol maloprodajni objekat u svoju ponudu uvrstio je i premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta, benzin G-Drive 100 kao i premijum  G-Drive dizel derivat.

Modernizovana NIS Petrol benzinska stanica „Novi Sad 11“  u potpunosti je usmerena na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a kompanija NIS je povodom otvaranja NIS Petrol maloprodajnog objekta pripremila posebne pogodnosti za potrošače.  Do 7. januara  vozači će na novootvorenoj benzinskoj stanici imati priliku da G-Drive goriva premijum kvaliteta sipaju po ceni standardnog benzina, odnosno evro dizela. Pored toga, do 7. januara kupce očekuju i prigodni pokloni iz bogate ponude robe široke potrošnje koja je dostupna na novoj NIS Petrol benzinskoj stanici.

Izvor: BIZLife

Foto: NIS