Pogodnosti prilikom kupovine NISOTEC antifriza

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Kompanija NIS obezbedila je 50 odsto popusta na drugi artikal  prilikom kupovine NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.  Reč je o posebnoj pogodnosti  koju je NIS obezbedio tokom zimskih meseci za sve potrošače koji se do kraja marta opredele za kupovinu ovog  NISOTEC antifriza vrhunskog kvaliteta.

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100, razblažen demineralizovanom vodom u odnosu 1:1, štiti motor i hladnjak automobila do -37°C, dok istovremeno pruža i izuzetnu zaštitu od korozije svih metalnih delova. Pored pouzdane zaštite motora od mržnjenja i korozije,  dodatna pogodnost ovog proizvoda je i što ima duži vek trajanja, do pet godina, čime se ostvaruje i dodatna ušteda.  Dokaz kvaliteta je i odobrenje proizvođača motora (approval) da NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 može da se koristi u najnovijim modelima motornih vozila sa aluminijumskim rashladnim sistemom.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. Najviši kvalitet ovog brenda NIS-a potvrđen je i na prošlogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo