Preuzmite pošiljku na benzinskim stanicama NIS

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: NIS

Koliko puta vam se dogodilo da niste bili u mogućnosti da preuzmete svoju pošiljku zato što ste na putu? Ili niste mogli da dogovorite vreme preuzimanja pošiljke sa kurirom zbog poslovnih obaveza tokom dana?

Kao kompanija koja misli na svoje potrošače, NIS je prvi u Srbiji u svoju ponudu uveo skladišne uređaje za preuzimanje paketa – paketomate. Inovativna usluga nastala je u saradnji sa kurirskom službom D Express i omogućava da, prilikom online porudžbine ili porudžbine pozivom na broj ove kurirske službe, kao adresu isporuke navedete neku od benzinskih stanica NIS-a. Kurirska služba će zatim vašu pošiljku ostaviti u paketomatu, odakle je možete preuzeti u par jednostavnih koraka. Pošiljke možete preuzimati u toku radnog vremena stanice, a plaćanje se može obaviti online ili pouzećem, na kasi bezinske stanice na koju je pošiljka isporučena.

Ova usluga dostupna je svima koji žele da na pouzdan, jednostavan i ugodan način preuzimaju svoje pošiljke, a u trenutnim okolnostima još jedna važna prednost paketomata je što isključuje direktan socijalni kontakt.

Uvođenje paketomata omogućilo je kompaniji NIS da postane prvi maloprodajni lanac na domaćem tržištu koji nudi ovakvu uslugu, a preuzimanje paketa za sada je moguće na 30 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica u Beogradu sa tendencijom širenja na stanice širom zemlje.

Izvor: BIZLife

Foto: NIS