Specijalni popusti za kupce  NISOTEC proizvoda

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: NIS promo

U susret zimskim mesecima, kompanija NIS obezbedila je 50 odsto popusta na drugi artikal  prilikom kupovine NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100.  Reč je o posebnoj pogodnosti  koja je dostupna svim potrošačima koji se do kraja novembra opredele za kupovinu ovog  NISOTEC antifriza vrhunskog kvaliteta  na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 štiti motor i hladnjak automobila do -37°C, dok istovremeno pruža i izuzetnu zaštitu od korozije svih metalnih delova. Pored pouzdane zaštite motora od mržnjenja i korozije,  dodatna pogodnost ovog proizvoda je i što ima duži vek trajanja, do pet godina, čime se ostvaruje i dodatna ušteda.  Dokaz kvaliteta je i odobrenje proizvođača motora (approval) da NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 može da se koristi u najnovijim modelima motornih vozila sa aluminijumskim rashladnim sistemom.

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. Najviši kvalitet ovog brenda NIS-a potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

Izvor: BIZLife

Foto: NIS promo