Više od 250.000 poklona za potrošače na benzinskim stanicama NIS

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Više od 250.000 vrednih poklona očekuje potrošače, korisnike „Sa nama na putu“ kartice lojalnosti, koji sipaju premijum G-Drive goriva vrhunskog kvaliteta na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.
U okviru akcije koja traje do kraja oktobra, svi korisnici „Sa nama na putu“ programa lojalnosti kompanije NIS, prilikom kupovine 15 i više litara goriva premijum G-Drive 100 benzina, odnosno premijum dizel derivata G-Drive Diesel, dobijaju kupon koji im donosi jedan od preko 250.000 poklona koje je za ovu priliku obezbedio NIS u saradnji sa partnerom u akciji, kompanijom Gigatron.
Bogat fond poklona uključuje do 50.000 bonus poena na „Sa nama na putu“ kartici lojalnosti, popust i do 5 dinara po litru prilikom kupovine goriva na benzinskim stanicama NIS-a, mobilni telefon Huawei Mate 10 Pro, vaučere za popust na proizvode prilikom kupovine elektronskih uređaja u maloprodajnim objektima Gigatron-a i mnoge druge vredne poklone.
Premijum G-Drive goriva kompanije NIS proizvedena su prema najvišim tehnološkim standardima, od domaćih visokokvalitetnih derivata evro-5 kvaliteta u koje se naknadno dodaju kompleksi aditiva renomiranih svetskih proizvođača. U poređenju sa standardnim benzinom i evro dizelom, derivati nove generacije G-Drive obezbeđuju efikasnije sagorevanje goriva, a samim tim i veću snagu, bolju startnost i stabilniji rad motora. Zahvaljujući aktivnim komponentama, stooktanski benzin G-Drive 100 i premijum dizel gorivo G-Drive Diesel, pored poboljšanih performansi motora, pružaju i profesionalnu zaštitu čitavom sistemu za gorivo čime se produžava radni vek motora.
Više informacija o poklon-akciji na benzinskim stanicama NIS-a, kao i o prednostima premijum G-Drive derivata, dostupno je na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs. Osim toga, kupcima je na raspolaganju i kol centar NIS-a sa brojem telefona 0800 008 888. Pozivanje ovog broja je besplatno.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo