7 MILIONA pregleda za dan! Najkov najnoviji KOVID SPOT ostaviće vas BEZ DAHA (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: YT/Printscreen

Ukoliko mislite da su preuređene reklame dosadne, postoji šansa da će vas najnoviji reklalmni spot za Najk koji nosi naziv “You can’t stop us” (Ne možeš nas zaustaviti) potpuno razuveriti.

Naime, ova reklama sastavljena je u potpunosti iz ahivskih snimaka, a kako američki mediji prenose, od 4.000 delova iz određenih sportskih događaja izabrano je 72 koji se kombinuju u 36 trenutaka na podeljenom ekranu, pri čemu se radnja sa obe strane stapa u jednu.

Fascinantna i detaljna montaža poslala je snažnu poruku publici – o ujedinjenoj moći sporta u vreme kada epidemija koronavirusa utiča na sve društvene segmente, a posebno na sport.

U spotu se nalaze sportske zvezde poput LeBrona Džejmsa, Naomi OSake, Kristiana Ronalda, Đianisa Atetokumba, Serene Viliams, Megan Rapinoe  i ostalih.

“Igrači su se možda vratili na terene, ali ne vraćamo se na staro normalno. Moramo da nastavimo da preispitujemo ovaj svet i da ga učinimo boljim. Verujem da je odgovornost svih da se zalažu za promenu”, rekla je jedna od najpoznatijih američkih fudbalerki Megan Rapinoe, koja je narator u spotu.

Ova Najkova reklama za vrlo kratko vreme postala je viralna pa je tako za jedan dan na Jutjubu videlo preko 6 miliona ljudi.


Izvor: BIZlife

Foto: YT/Printscreen

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Polja označena sa * su obavezna.