Jazak voda u novom sjaju

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Izvorska voda visokog kvaliteta, Jazak voda, koja se već trinaest godina proizvodi i puni u istoimenom pogonu za pijaću vodu, pod okriljem Nacionalnog parka Fruška gora, dobila je novi vizuelni identitet, koji odlikuje savremeni dizajn i unapređene ekološke karakteristike ambalaže.

Visokog kvaliteta i bogatog mineralnog sastava, Jazak voda sa jednog od najčistijih fruškogorskih izvorišta prirodne vode, smeštenog u neposrednoj blizini manastira Jazak u Vojvodini, proizvodi se u skladu sa najvišim tehnološkim, industrijskim, kao i bezbednosnim standardima u ovom segmentu proizvodnje.

Kompanija NIS, koja rukovodi proizvodnjom Jazak vode visokog kvaliteta, osim nove odore savremenog dizajna, otišla je korak dalje kada je reč o ambalaži, tako da sada flaširana voda Jazak ima manji čep i manju gramaturu, što dodatno doprinosi zaštiti prirodne i životne sredine.

Posebnost Jazak vode krije se u izbalansiranom mineralnom sastavu i idealnom odnosu magnezijuma i kalcijuma. Optimalan unos pomenutih minerala, neophodnih za pravilno odvijanje većine procesa u našem organizmu, moguć je samo u razmeri dva prema jedan, koji upravo odlikuje prirodnu mineralnu vodu Jazak.

Dodatno, poznatu vodu u novoj modernoj ambalaži, karakteriše i nizak sadržaj natrijuma i suvog ostatka, a sve navedene karakteristike Jazak vode potvrđene su na osnovu rezultata istraživanja sprovedenih u sedam laboratorija u Srbiji.

Fruškogorska Jazak voda modernog izgleda može se naći u svim maloprodajnim objektima kompanije NIS na teritoriji Beograda i Vojvodine, u ambalaži od 0,5 i 1,5 litara. Pored negazirane vode, potrošačima je na raspolaganju i gazirana Jazak voda koja u svojoj osnovi zadržava sve karakteristike prirodne mineralne vode.

Kompanija NIS usmerena je na jačanje tržišne pozicije brenda Jazak, kao i na širenje proizvodnog portfolia i prodajne mreže ove fruškogorske vode visokog kvaliteta, kako na domaćem, tako i na regionalnom tržištu.

Direktor Bloka Promet u kompaniji NIS Aleksej Černjikov istakao je da je kao lider na domaćem tržištu naftnih derivata, pored ponude visokog kvaliteta goriva domaće proizvodnje, NIS usmeren i na dalja ulaganja u unapređenje proizvodnog asortimana, gde posebno mesto sa pravom zauzima Jazak voda.

„Čuvena po bogatstvu svog mineralnog sastava i kvalitetu, fruškogorska voda Jazak, dostupna je sada svim potrošačima u novom savremenom pakovanju koje po svom dizajnu, tehničkim i ekološkim osobinama upotpunjuje njene izvanredne prirodne karakteristike. Uvereni smo da će sinergija modernog izgleda i tradicije kvaliteta Jazak vode doprineti jačem pozicioniranju i zauzimanju liderske pozicije na domaćem tržištu koju ova voda svakako zaslužuje“, rekao je Černjikov.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: T. K.

Komentari 1

  1. ЖозефИван Лончар

    Већ би требало да постане правило, када се представља нови производ у новој амбалажи, са новим ликовно-графичким решењем и слично, да се каже ко је аутор (ко су аутори). То су индивидуална ауторска права и аутор(и) не могу а да се не знају.