Kada se spoje dve filmske zvezde, nastane odlična reklama (VIDEO)

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Youtube

Džef Bridžis se vratio na kratko kao „The Dude“ u najlegendarnijoj ulozi koju je odigrao u životu. Džef Bridžis i Sara Džesika Parker reprizirali su svoje najpopularnije uloge – Džefrija „The Dude“ Lebovskog i Keri Bredšo – u novoj reklami za popularno belgijsko pivo „Stela artoa“.

Nesvakidašnja kombinacija – glavni junak kultnog filma braće Koen „Veliki Lebovski“ i zvezda hit serije „Seks i grad“ pojavljuju se zajedno u novom reklamnom spotu u kojem otkrivaju da dele zajedničku strast – prema pivu.

Na početku spota u bar ulazi Keri Bredšo, doterana kao i uvek, i umesto svog omiljenog koktela „Kosmopoliten“ bira pivo „Stela artoa“, na opšte zaprepašćenje prisutnih.

Video je odmah podstakao nagađanja da bi mogao se vrati kao The Dude u sklopu nekakve reklame za Super Boul u koje se, tradicionalno, tokom emitovanja najveće američke sportske manifestacije, ulaže ogromna suma novca.

Bridžis je 2017. dao intervju Digital Spy-u u kome je govorio o mogućnosti nastavka “Velikog Lebovskog”. Tada je izjavio: “Mislim o tome ono što misle braća Koen. Ako oni žele da naprave nastavak, naravno da bih pristao.”

The Dude je, u stvari, kako je nedavno potvrđeno, oživeo upravo kako bi snimio reklamu sa ni manje ni više nego Keri Bredšo.


Izvor: Nedeljnik, BIZLife

Foto: Youtube