Najveća svetska imena content marketinga stižu u Beograd 3. i 4. oktobra

PinterestFacebookTwitterShare

Za sedam dana, počinje Content Experience, prva content i digital marketing konferencija u Srbiji, koju organizuje agencija Represent Communications. Velika svetska imena content i digital marketinga stižu u Beograd, 3. i 4. oktobra, u hotel Metropol gde će podeliti svoje znanje i iskustvo sa svim učesnicima ovog velikog događaja.

Među njima će biti i Rober Rose, strateški savetnik američkog Content Marketing instituta, koji predstavlja svetsko središte content marketinga.

Već više od 20 godina, Robert pomaže kompanijama i organizacijama da sa više uspeha ispričaju svoju priču kroz digitalne medije. U poslednjih pet godina je sarađivao sa više od  500 kompanija različitih veličina, uključujući 15 sa liste najuspešnijih Fortune 100. Pruža savete u oblasti strateškog marketinga za globalne brendove kao što su Capital One, Dell, Caterpillar, Hewlett Packard, Microsoft, Fondacija Bila i Melinde Gejts i UPS.

Pored njega, predavač na Content Experience-u biće i Justin Kirby, jedan od najvećih evropskih stručnjaka za content marketing i predavač na “University of the Arts London”.

Justin Kirby piše o uticaju interaktivnih tehnologija na biznis i marketing od ranih devedesetih. Njegove knjige uključuju Connected Marketing (2005) i seriju Best of Branded Content Marketing (BOBCM) koju uređuje od 2013. godine. Govornik je na konferencijama širom sveta.

Izvor: BIZLife