Nedostaje vam „25. sat“ u danu? Mi imamo rešenje!

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Ne sećate se kada ste poslednji put bili u bioskopu sa partnerom ili prijateljima? Dete vam stalno traži da ga vodite u ZOO vrt ili na karting? Da li ste skoro imali vremena za nešto u čemu se samo uživa?

Svi znamo da je 24 sata malo za sve što želimo od dana. Tempo današnjeg života i gust dnevni raspored nam često uskraćuje tih „sat vremena za sebe“.

Zato smo u Doncafé-u odlučili da sve naše potrošače inspirišemo da prepakuju rutinu. Veliki Doncafé Moment benefit program omogućava da se desi sve ono za šta mislimo da nemamo vremena. Nazvali smo ga „25. sat“ upravo po tom izmaštanom dobu dana, kada se događa samo ono što želimo. Zajedno ćemo se boriti protiv izgovora poput “nemam kad” i “to ću od ponedeljka”. A to ćemo činiti promišljanjem, inspiracijom, trudom i akcijom.

Jednostavno je! Kodovi + Momenti = POKLONI

Svaki ljubitelj Doncafé kafe koji želi da dobije „25. sat poklon“, treba da se registruje na našem sajtu www.25sat.rs. Prvih 1000 registrovanih korisnika očekuju i bonus momenti!


Momenti u Doncafé Moment benefit programu se sakupljaju putem kodova koji se nalaze unutar kesica Doncafé Moment 200g. Na sajtu www.25sat.rs  u polje Unesi kod, korisnik može da unosi kodove koje je pronašao unutar kupljene kesice kafe. Jedno pakovanje Doncafé Moment 200g vredi 100 momenata.

Svako Doncafé Moment pakovanje ima kodove u kesici i kada te kodove unesete na ličnom profilu na sajtu www.25sat.rs , oni se pretvaraju u momente. A sakupljene momente možete da zamenite za neki od sjajnih, jedinstvenih poklona koji će vam pomoći da svoj dan ispunite baš onim što vam nedostaje. Čekaju vas karte za filmove, karting, a možete i da pohađate školu šminkanja. Za ljubitelje fitnesa, tu je Fit pass, a za ljubitelje izleta u prirodu, tu su rančevi, termosi i unikatne majice. Očekuje vas i porodični ručak, ali i ekskluzivna, ograničena kolekcija šoljica i tacni za kolače posebno dizajnirana za stihove našeg poznatog kantautora – „Doncafé & Sergej Ćetković”! Onima koji uživaju u dodatnim izazovima pripremili smo i sekciju Izazovi. Svaki registrovani član rešavanjem zadataka može dobiti određen broj momenata, koje takođe može da zameni za odgovarajući poklon.


 Dragocene trenutke uz Doncafé Moment pretvorite u kodove, kodove u momente, a za određeni broj momenta tu su sjajne nagrade za verne ljubitelje Doncafé kafe. Sve informacije o Doncafé Moment benefit programu možete naći na sajtu www.25sat.rs.

Izvor: BIZLIfe

Foto: Promo