Piter Šenkmen ekspert u oblasti iskustva kupaca je novi SPARK.ME 2019 govornik

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: Promo

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, objavio je ime novog glavnog govornika konferencije Spark.me 2019 – Piter Šenkmen (Peter Shankman).

Šenkmen je autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i preduzetnik.

Dnevne novine „The New York Times” su Šenkmena opisale kao “rok zvezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima”. Šenkmen je poznat po radikalno novim načinima gledanja na oblast korisničke ekonomije. Smatra da će narednih pedeset godina ekonomskog rasta biti prvenstveno vođene iskustvom koje kreiramo za klijente.

Šenkmen takođe radi na podizanju svesti o ekonomiji neurorazličitosti, što je započeo pokretanjem najslušanijeg podkasta na temu hiperkinetičkog poremećaja (hiperaktivnog poremećaja nedostatka pažnje) (Attention Deficit Hyperactivity Disorder – ADHD) pod nazivom „Faster than Normal”.

Podkast se fokusira na prednosti i mogućnosti koje proizilaze iz činjenice da imate mozak koji „radi brže od normalnog“ i koji je hiljadama ljudi širom sveta pomogao da prihvate svoj neuroatipični mozak kao dar, a ne prokletstvo.

Šenkmen je osnovao i prodao tri startapa, među kojima je i „Help a Reporter Out” (HARO), platforma koja spaja novinare sa ekspertima i izvorima informacija. Osnivač je ShankMinds Breakthrough Network, elitne online zajednice mislilaca, preduzetnika, profesionalaca i inovatora koja podstiče razmenu znanja i pruža mentorstvo svojim članovima. Šenkmen je dva puta uspešno završio Ironman triatlon.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena tri ovogodišnja govornika – u pitanju su Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svet budućnosti), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svetski autoritet za razvoj programa koji pospešuju inovativnost korporacija) i Cate Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednom periodu biće objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me. Cena karte je 300€, ali zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj ceni od 200€ do 21. aprila. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo