Počela PRO PR konferencija na Zlatiboru

PinterestFacebookTwitterShare

Foto: PRO PR

Danas je na Zlatiboru svečano otvorena 16. PRO PR konferencija u kongresnom centru hotela Mona. Ovaj međunarodni je događaj pokrenut idejom okupljanja eminentnih stručnjaka iz područja odnosa s javnošću. Vodeći se motom povezivanje u pokretu, PRO PR konferenciju tradicionalno jednom godišnje ugošćuju države iz regiona pa je tako ovogodišnji domaćin Zlatibor, mesto iza čijeg se imena krije atraktivna planina smeštena u Republici Srbiji.

Prilikom otvarenja konferencije prisutnima se obratio Vladimir Živanović, direktor turističke zajednice Zlatibor te naglasio kako je Zlatibor turističko mesto Srbije te da mu je izrazito zadovoljstvo što je jedna ovakva konferencija došla upravo na Zlatibor te je svim učesnicima poželeo dobrodošlicu.

“Svedoci smo brzih promena u odnosima s javnošću, etičkim izazovima i transformacijama komunikacijskih navika unutar različitih generacija. Svi mi ovde prisutni pripadamo vrlo važnoj i uticajnoj industriji koja ima moć da promeni percepciju. PRO PR konferencija organizovana je 16. godinu zaredom, pod motom povezivanje u pokretu. Ova poruka skriva snagu ove konferencije koja je proteklih 16 godina povezivala mnoge naše kolege iz struke“ rekao je Danijel Koletić, predsednik organizacionog odbora PROPR konferencije te je svim učesnicima poželeo nova znanja, povezivanja i dobar provod na Zlatiboru.

Danas predavanja drže Maja Jovanović iz Fondacije Novak Đoković, Francis Ingham, generalni direktor PRCA-e i izvršni direktor ICCO-e iz Velike Britanije, Olga Podoinitsyna, članica Odbora VTB Grupe iz Rusije, Robyn de Villiers, direktorka i predsednica Burson-Marsteller-a iz Južne Afrike.

Sutra će svoja predavanja uz stručnjake iz regiona održati i  Biagio Carrano, osnivač i direktor eastCOM Consulting-a iz Italije, Sophie Brendel, direktorka marketinga i komunikacija u Muzeju Victorije i Alberta iz Velike Britanije, Sean Gardner, suosnivač Huffington Post-a iz SAD-a te Fiona Czerniawska, suosnivačica Source Global Research-a iz Velike Britanije.

Kroz 3 dana konferencije očekuje se više od 200 učesnika iz zemalja u regionu koji će svojim dolaskom pridoneti u nastavku tradicije održavanja ovog događaja.

Izvor: BIZLife

Foto: PRO PR

Komentari 1

  1. milijana

    Kome i čemu služe ove konferencije, osim da se učesnici dobro provedu na Zlatiboru?